La reacció arriba tard

No ha pogut ser. La Unió Esportiva Sant Andreu ha perdut a Lleida i encadena tres partits sense conèixer la victoria. Malgrat tot, l’equip ha tornat a fregar l’heroica i és que l’últim quart d’hora ha estat a punt d’empatar un partit que estava impossible després dels gols de Chamorro (2) i d’Albistegui. Un autogol de Pau Bosch i un altre de Rubén Martínez han acabat amb el Lleida tancat a la seva àrea i amb el Camp d’Esports demanant l’hora. Un més que possible penal sobre Manu Viale -l’àrbitre s’ha desentès- ha pogut canviar el desenllaç d’un partit que complica l’existència dels andreuencs. Malgrat acabar el partit amb onze jugadors, l’equip torna a perdre efectius. Llamas ha hagut d’abandonar el camp amb un fort cop (ha necessitat quatre punts de sutura) al genoll i el seu substitut, Guzmán tampoc ha pogut acabar el partit amb una contusió al turmell esquerre. Els dos seran sotmesos a diferents proves en els pròxims dies per saber l’abast total de les lesions.

L’equip ha sortit decidit a tenir la pilota i bona mostra és que les tres primeres arribades han estat quadribarrades. Als cinc primers minuts, Bruno, Jilmar i Xavi han espantat Pau Torres, però com acostuma a passar en els últims partits, el rival s’ha posat en avantatge en la primera arribada (7′). Una centrada de Nieto l’ha enviat Chamorro a la xarxa amb una gran rematada. El gol ha fet mal al Sant Andreu que amb el marcador en contra ha anat a remolc d’un Lleida que ha tingut un parell de bones oportunitats per fer el 2-0. Morales -molt ràpid davant Albistegui- (29′) i el pal -en un xut de Miramón molt col·locat- (36′) han fet que al descans l’avantatge fos mínim.

Només començar la segona part, el Lleida ha estat un vendaval. Chamorro -molt bona rematada en planxa, de nou a centrada de Nieto- ha fet el segon (52′) i sis minuts després Albistegui -a la sortida d’un córner- ha fet el tercer i ha posat el partit impossible. Per acabar de complicar les coses, Guzmán ha seguit el camí de Llamas i ha hagut d’abandonar el camp lesionat.

Un cop més quan pitjor estava el panorama (als 67′ Chamorro ha estat a punt de certificar el hat-trick però ha enviat la pilota a la creueta), l’equip ha tret l’orgull. L’entrada de Marti Tapia (ha debutat com andreuenc) i Manteca han donat aire i el Sant Andreu ha estat a punt d’assolir l’empat. El 3-1 -un autogol de Pau Bosch- ha canviat per complet el panorama (74′). A sis minuts del final, Rubén Martínez s’estrenava com a golejador amb la samarreta andreuenca i en aquest tram final l’empat ha planejat sobre Lleida. Un més que possible penal sobre Manu Viale ha fet emmudir el Camp d’Esports. L’àrbitre no ha assenyalat res, el temps s’ha esfumat i la derrota s’ha consumat. Toca aixecar-se. Diumenge, a les 12, espera l’Olot.

LLEIDA ESPORTIU: Pau Torres, Barreda, Molo, Ekhi (Pau Bosch 28′), Fornies, Baquero, Albistegui, Nieto, Chamorro, Miramón (Rami 70′) i Chupe (Fuster 79′).

UE SANT ANDREU: Morales, Llamas (Guzmán 30′) (Marti Tapia 55′)  Manu Viale, Azparren, Jilmar, Victor, Ton Alcover, Xavi Jiménez (Manteca 78′), Ruben MartiÍnez, Bruno  i Chaco

ÀRBITRE: Pulido Santana. Va amonestar Ton Alcover.

GOLS: 1-0, Chamorro (7′). 2-0 Chamorro  (52′). 3-0 Albistegui (58′). 3-1 Pau Bosch , en pròpia porta (74′). 3-2 Rubén Martínez (84′).  

Foto: Judit Andreu

 

 


 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS