La Unió Esportiva Sant Andreu ha perdut contra l’Alcoià en el debut de Miguel Álvarez al Narcís Sala (2-3). De nou les expulsions han condicionat el partit. L’Alcoià ha fet el gol de la victòria a tres minuts del final quan els andreuencs jugaven amb vuit jugadors després de les expulsions de Carroza i Puerto i de la lesió de Viale que s’ha fet un trencament al bessó amb els tres canvis fets. Malgrat la clara inferioritat, l’equip ha buscat l’empat fins al xiulet final. La derrota deixa el Sant Andreu en una situació compromesa que no té altre objectiu que sortir de Lleida (diumenge, a les cinc de la tarda) amb els tres punts.

El partit ha començat força bé pels interessos andreuencs i és que als cinc minuts, en la primera aproximació a l’àrea, Xavi Puerto ha posat en avantatge el conjunt quadribarrat. Ha estat fruit d’una gran jugada personal, el mitja punta s’ha desfet de dos rivals, s’ha internat a l’àrea i ha batut Jero amb un xut creuat. El gol ha estat la millor medicina per un Sant Andreu que com havia avisat el seu entrenador (Álvarez ha debutat davant la seva nova afició) ha sortit decidit a marcar aviat. Sense temps d’assaborir l’avantatge, vuit minuts després del gol local, s’ha produït la primera adversitat en un partit força accidentat. Una centrada, aparentment innòcua de Kike López, l’ha refusat de cap Manu Viale amb tan mala sort que s’ha introduït la pilota en la seva pròpia porteria. Malgrat els ànims de Morales, la jugada ha començat a condicionar el partit perquè amb l’empat l’Alcoià s’ha trobat molt còmode. Una comoditat que a vuit minuts del descans s’ha convertit en superioritat quan Carroza ha vist la segona groga (la primera quatre minuts abans) per fer una falta al rival quan l’àrbitre ja havia aturat el joc per un fora de joc d’un davanter de l’Alcoià. L’expulsió ha complicat sobre manera les coses a un Sant Andreu que ha esperat al descans per recompondre’s en defensa.

En temps de refrigeri, Miguel Álvarez ha fet entrar Lucas Viale en detriment de Víctor en una altra decisió que a la llarga també ha estat decisiva. La realitat és que al principi de la segona part, l’Alcoià ha sortit molt fort i Morales ha intervingut amb molt d’encert per evitar l’avantatge visitant Només començar la segona part, el porter ha refusat un llançament de Pituli, en una badada defensiva (46’). Deu minuts després, emergia enviant a córner una centrada de Rubén Ramos. En aquest primer tram de la segona part, el Sant Andreu ha patit en excés i als 68 minuts Pituli (en la mateixa jugada Morales ha tret una mà prodigiosa en el primer xut d’Israel) ha fet l’1-2 en la mateixa línia. El gol ha estat un cop dur però mes en cara l’expulsió de Puerto, deu minuts després. L’autor de l’1-0 ha llançat la pilota al terra protestant la senyalització d’una falta que no existia i l’àrbitre l’ha enviat a la dutxa Per segon partit consecutiu, l’equip s’ha quedat amb nou jugadors. Tot i això, l’equip com ha fet gairebé sempre aquesta temporada, ha tret forces quan més maldades ha anat la cosa i establia l’empat dos minuts després. Ha estat a la sortida d’un córner quan Felipe, més llest que ningú, ha ficat la bota i ha sorprès Jero. Restaven 10 minuts i s’ha tingut la confiança en mantenir com a mínim un punt però en la mateixa jugada del gol, Lucas Viale s’ha trencat el bessó i els tres canvis ja estaven fets (Nuha acabava d’entrar per Xavi). El partit s’ha convertit en un duel massa desigual: 8 contra 11. L’equip ha aguantat sis minuts. Al 87, Chafer ha batut Morales i ha fet el 2-3. En el 89’, Nuha ha tingut l’empat però, sol davant el porter, ha rematat molt malament. El partit ha acabat amb l’equip penjant pilotes a l’àrea de l’Alcoià però el marcador no s’ha mogut. La derrota és dura. No entrava en els plans d’un equip que ha de rearmar-se diumenge al Camp d’Esports Lleida. Ho haurà de fer sense Carroza, Puerto i Viale.

UE SANT ANDREU: Morales, Guzmán, Manu Viale, Carroza, Jilmar (Felipe 70’), Ton Alcover, Víctor (Lucas VIale 46’), Calderón, Xavi Puerto, Xavi Jiménez (Nuha 80’) i Chaco.

CE ALCOIÀ: Jero, Carlos Salvador, Mario (Josemi Perona 46’), Óscar López, Devesa, Javi Rubio, Chafer, Kike López, Rubén Ramos, Pituli (Gabarre 77’) i Israel.

ÀRBITRE: Germán Cid Camacho. Castella-Lleó. Va expulsar per doble amonestació Carroza (33’ i 37’) i Xavier Puerto (58’ i 78’), tots dos del Sant Andreu. Va amonestar amb targeta groga Lucas Viale (83’), del Sant Andreu i Nico Chafer (10’), Carlos Salvador (47’), Pituli (54’) i Gabarre (89’), de l’Alcoià.

GOLS: 01- Xavi Puerto (5’). 1-1, Manu Viale, en pròpia porta (13’). 1-2, Pituli (68’). 2-2, Felipe (81’) i 2-3 Chafer (87’).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS