Contundent desfeta contra el cuer (0-4)

Malgrat quallar un molt bon primer temps, el descans no ha hagut d’anar gens bé als homes de Manolo Márquez, que a la represa han vist com en 10 minuts es quedaven en inferioritat numèrica i rebien 3 gols d’un Peralada que ha acabat dominant a plaer un Sant Andreu molt tocat anímicament. Els gironins aconsegueixen el primer triomf de la temporada contra uns quadribarrats que s’apropen a la part baixa de la classificació.

Qualsevol que hagi pogut veure el partit segurament es qüestionarà com ha pogut acabar amb una dura derrota després del primer temps que han fet els andreuencs. Encara s’asseia el públic a les seves localitats quan Gissi (3′) ha tingut la primer amb cop de cap massa alt. El capità, Xavi Jiménez, ho intentava poc després (5′) amb un xut llunyà al veure Ureña avançat, però també se n’ha anat per damunt la porteria visitant.

El Peralada veia com el Sant Andreu tenia el domini del matx i ho seguia intentant. Albert Yagüe (15’) ha rebut una bona deixada de Gissi, però ha llençat massa desviat. La figura d’Ureña, avui estel·lar, ha començat a aparèixer quan Brian Canalejo ho intentava des de la frontal (16’). Els gironins amb prou feines han aconseguit generar perill: únicament un parell d’aproximacions destacables, per part de Kike Sánchez (26’) a la mitja hora de partit.

A mesura que s’anava acostant el temps de descans, els andreuencs han intensificat encara més les seves aproximacions a l’àrea rival. Xavi Jiménez (31’) ha llençat una canonada des de la frontal que Ureña ha refusat a córner amb una gran estirada per evitar que l’esfèrica es colés per l’escaire. Poc després, David Payán (36’) llençava una falta que picava a la tanca i enverinava el refús, que treia la defensa visitant de sota pals. Just abans del descans Gissi (47’) ha tingut l’última amb una excel·lent tisora que ha fet lluir novament Ureña.

A la represa, però, els homes de Manolo Márquez han fet un canvi radical que els ha suposat deixar anar el partit en poc més de 10 minuts. Lluc (56’) ha aprofitat un córner per fer el primer dels visitants sense que Manu pogués fer res. Tot seguit, Noguera (58’) ha vist la segona groga i ha deixat els locals amb 10. La jugada de la falta que ha fet el central andreuenc ha suposat el 0-2, després que el llançament piqués al pal i Argi aprofités el refús per batre Manu sense oposició.

Márquez ha mogut la banqueta i ha donat entrada a Hugo Fernández i Jordi Aumatell (63’), però no ha trobat la reacció esperada. Payán ho intentava novament de falta (65’), de nou massa amunt. El Peralada ha acabat d’ensorrar el Sant Andreu per mitjà de Guillem Cornellà (67’), que ha rebut tot sol al segon pal i ha batut per dalt el porter dels quadribarrats. Amb el partit completament trencat, els homes d’Arnau Sala han jugat a plaer i encara han pogut eixamplar més la diferència.

I, de fet, ho han aconseguit a 10 minuts del final. Guillem Cornellà ha intentat batre Manu des de la banda esquerra i el refús l’ha aprofitat Óscar Molina (79’) per fer un magnífic retall i col·locar el seu xut ras al primer pal. Xavi Jiménez ha tingut un parell d’ocasions cap al final del partit, però sense conseqüències per la porteria d’Ureña. Finalment, dur correctiu del Peralada als andreuencs, que acumulen 6 jornades sense vèncer i s’apropen a la zona de descens de la classificació.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (0): Manu, Aitor Torres, Payán, Manu Viale, Noguera, Jorge Muñoz, Xavi Jiménez, Dani Guerrero (Hugo, 63′), Kevin Gissi, Yagüe (Aumatell, 63′) i Brian Canalejo (Melo, 70′).

CF Peralada (4): Ureña, Sergio García, Mate, Lluc, Botxi, Argi, Aleix (Tidiane, 81′), Guillem Cornellà, Kike Sánchez, Albert Moñino (Jaume Solé, 84′) i Litus (Óscar Molina, 79′).

Marcador: 0-1, 56′, Lluc; 0-2, 60, Argi; 0-3, 67′, Guillem Cornellà; 0-4, 79′, Óscar Molina.

Àrbitre: Jordi Molina Fernández (del. Vallès). Ha amonestat els locals Jorge Muñoz (47′), Noguera (49′ i 58′) i Payán (83′) i els visitants Litus (19′) i Mate (35′).

Incidències: Partit corresponent a la 9ª jornada del campionat de lliga del grup V de Tercera Divisió disputat al Narcís Sala.

Foto: Els jugadors del Peralada celebren un dels gols de la matinal | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS