Felipe dissipa la boira (1-2)

El Sant Andreu ha aconseguit una balsàmica victòria a domicili al camp del CD Morell. A més, el gol definitiu, obra de Felipe Sá, ha estat al minut 42 de la segona part, on Jorge Muñoz havia avançat els andreuencs i Samu ha igualat el marcador amb una gran falta. Els quadribarrats sumen el primer triomf de la temporada com a visitant i prenen aire respecte la zona baixa de la taula.

El matx ha començat amb moltes imprecisions i els dos equips buscaven posar una mica d’ordre a través de calmar les constants precipitacions del joc massa vertical. El Morell ha tingut les primeres aproximacions del partit, com un xut altíssim de Samu (8’) després d’una pèrdua al mig del camp dels andreuencs. Un minut després, Aumatell estava a punt d’aprofitar un error de Raul (9’) a l’hora d’agafar l’esfèrica amb les mans.

A mesura que avançava el primer temps anaven arribant les ocasions, però sense un gran perill pels porters. Angel rematava un córner (15’) de cap massa alt i Jorge Muñoz  responia (20’) amb un xut massa alt des de la creueta de l’àrea. Gairebé a la mitja hora, Xavi Jiménez ha tingut la més perillosa fins llavors, amb un xut llunyà (27’) que se n’ha anat fora per molt poc. Payán (31’) intentava sorprendre Raul amb un xut llunyà després de recuperar la pilota al mig del camp però ha anat massa alt.

Abans del descans, un córner (37’) que ha fregat Manu Viale ha estat a punt d’acabar en autogol a causa d’un mal refús de Miranda. Poc després, Borges ha fregat el gol després de rematar fora per poc (41’) una falta llençada per Xavi Jiménez. En la darrera acció de perill del primer temps, Manu Martín ha fet una gran intervenció per aturar en dos temps un xut des de la frontal d’Oribe.

A la represa la densa boira s’ha fet protagonista del partit i ha dificultat la visibilitat en algun tram del partit. Gissi ho ha intentat amb un xut (47’) massa centrat que ha aturat Raul sense problemes. Els andreuencs no han sortit gaire endollats als primers minuts i Manu ha hagut de fer  dues enormes aturades a  xuts de Xavi Jaime i Oribe(50’). El meta local ha tret el gol a Kevin Gissi en un 1 contra 1 (54’) que ha acabat amb el xut del suís a córner.

Precisament amb un servei de cantonada s’ha pogut avançar el Sant Andreu. Xavi Jiménez ha centrat ras cap a la frontal on Jorge Muñoz (56’) ha engaltat un bon xut que ha superat Raul pel mig; el meta no ha pogut veure la trajectòria del llançament a causa de la presència de jugadors dins l’àrea. Els quadribarrats, aleshores, han buscat calmar el ritme del partit i evitar la verticalitat del Morell, i durant un bon tram de la segona part ho han aconseguit.

Els tarragonins han aconseguit empatar el matx gràcies a un golàs de Samu (78’) de falta, que ha entrat per l’escaire del primer pal de Manu. L’acció ve d’una falta inexistent que l’àrbitre ha xiulat a Manu Viale. A partir d’aquest instant, el partit s’ha esbojarrat una mica i ambdós equips s’han començat a precipitar perdent pilotes en zones perilloses del terreny de joc.

Malgrat tot, per una vegada la sort s’ha posat del costat del Sant Andreu: Felipe, que havia entrat un minut abans substituint Jordi Aumatell, ha aconseguit pispar l’esfèrica a Sangrá i Raul, que no s’han entès, i gairebé des de la frontal ha superat amb una vaselina (87’) el porter local per fer el definitiu 1 a 2. El Morell ho ha intentat al tram final, on tot i afegir-se 4 minuts se n’han jugat 6, però no ha aconseguit superar la porteria de Manu Martín.

Així doncs, primera victòria del Sant Andreu a domicili aquesta temporada en un moment important de la temporada, que serveix per allunyar-se lleugerament de la zona baixa de la classificació i per preparar amb més tranquil·litat el proper matx: el derbi contra la Montañesa.

FITXA TÈCNICA

CD Morell (1): Raul, Angel, Oscar, Sangrá, Miranda (Sardá, 88’), Prince, Xavi  Jaime (Adri, 80’), Oribe (Sellarés, 60’), Samu, Bicho i Saddik.

UE Sant Andreu (2): Manu, Llamas, Payán, Viale, Borges, Muñoz, Xavi Pluvins (Aitor Torres, 89’), Xavi Jiménez (Roca, 82’), Gissi, Guerrero i Aumatell (Felipe, 85’).

Marcador: 0-1, 56’, Jorge Muñoz; 1-1, 78’, Samu; 1-2, 87’, Felipe.

Àrbitre: Israel Gómez (del. Lleida). Ha amonestat els locals Saddik (48’), Oscar (59’) i Bicho (79’) i els visitants Llamas (13’), Jorge Muñoz (81’) i Manu (93’).

Incidències: Partit corresponent a la 13ª jornada de campionat del grup V de Tercera Divisió disputat al Municipal El Morell.

Foto: Xavi Pluvins controla l’esfèrica davant 3 rivals | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS