“Tu ets l’ànima de la UESA”: fes-te soci!

La UE Sant Andreu engega la campanya de socis per a la temporada 2022/2023. Renova el teu carnet o dona’t d’alta i gaudeix de tot el futbol al Narcís Sala!

El Sant Andreu comença la campanya de socis per a afrontar una nova temporada amb el lema “Tu ets l’ànima de la UESA” i amb el primer objectiu d’assolir el miler de socis. D’ençà del 20 de juny, ja poden recollir-se els carnets a les oficines.

DONA’T D’ALTA DE SOCI PER INTERNET

Els preus per aquesta temporada es mantenen respecte de l’any anterior.

Recordem que els preus són els següents:

Soci protector: 100 euros
Tribuna: 125 euros
General: 65 euros
Carnet Familiar: 100 euros (inclou dos adults)
Gol Nord – La Popular: 50 euros
Menors: 18 euros

Ser soci del Sant Andreu, des de 50 euros, suposa que puguis assistir al Narcís Sala a un preu de 3,33 euros per partit.

Enguany es professionalitzarà l’accés al Narcís Sala amb lectors dels codis QR que s’incorporaran als carnets i els sectors estaran delimitats.

Presencial o per Internet

Com a novetat, enguany també us podeu donar d’alta de socis per internet.

Us recordem que podeu renovar el carnet o donar-vos d’alta de manera presencial a les oficines del Narcís Sala, en l’horari habitual (09:30-12:30 i 17:00-20:00). També podeu optar per fer l‘ingrés al compte corrent (ES92 2100 0616 2602 0027 9316) indicant al concepte el nom i cognoms i la ubicació de la localitat.

Així mateix, el Club repartirà fulls informatius a les escoles i casals d’estiu de Sant Andreu per a facilitar que més famílies s’uneixin al nostre Club.

Soci protector

La figura del soci protector és pensada per a aquells socis que vulguin col·laborar a ajudar el Club amb una aportació extra. És un pagament de 100 euros que s’afegeix a l’abonament que se seleccioni. El soci protector tindrà un descompte del 20% en la samarreta i a tots els productes del Sant Andreu.

Torneig de futbol 7 al Narcís Sala

El Sant Andreu té la intenció d’organitzar un torneig de futbol 7 al Narcís Sala, subjecte a la disponibilitat de l’estadi i a la inscripció d’equips suficients, un dissabte del mes de juny, obert també a persones que no siguin sòcies del club, amb l’objectiu d’enfortir els vincles entre la comunitat quadribarrada.

Avantatges i importància de ser soci

  • Accés a tots els partits de lliga al Narcís Sala
  • Descomptes en productes oficials de la UE Sant Andreu
  • Descompte en el preu de l’entrada a la majoria de desplaçaments
  • Avantatges en promocions i sortejos del Club
  • Donar suport al futbol popular i a l’equip del poble
  • Formar part d’una afició que és l’enveja sana del futbol català
  • Ser membre d’un club centenari i històric amb l’ambició d’assolir l’ascens a Segona RFEF

Comissió especial de voluntaris

Enguany el Club ha engegat una comissió especial de voluntaris que vulguin contribuir als actes que es duran a terme. Per a ser-ne membre, cal posar-se en contacte al correu premsa@uesantandreu.cat, indicant nom i cognoms, un telèfon de contacte i la disponibilitat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS