El primer equip femení del Sant Andreu va perdre al camp de l’Albirrojita de Catalunya (4-2), malgrat tenir dos gols d’avantatge.

El partit va començar de la millor manera. Abans del minut 10, el Sant Andreu va aconseguir dos gols d’avantatge gràcies a un golàs de falta de Judit Longares i a una bona jugada de Castaño per la banda.

L’equip local, però, va igualar ràpidament el marcador i abans del descans en va fer dos més per a situar el 4 a 2 definitiu. A la segona meitat, el Sant Andreu no va saber reaccionar ni tornar a entrar dins del partit, i va marxar sense premi i amb una derrota.

Diumenge que ve, el Sant Andreu rep la Fundació Esportiva Hospitalet al Narcís Sala (14:30h).

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS