Agafant confiança (5-2)

El primer equip femení del Sant Andreu va golejar el CD Pujadas (5-2) en un partit molt complet de les quadribarrades.

Segona victòria consecutiva per un equip que a poc a poc va agafant confiança. El duel va quedar ben encarrilat en els primers 10 minuts. Triay va obrir la llauna amb un bon xut (3′), Mar Chun va fer el segon amb un xut des del mig del camp (5′) i Laura Jurado, amb una bona jugada individual, va deixar el partit sencenciat (10′).

Després del descans, el ritme del partit va disminuir, però Alba Pont (62′) i Judit Longares (71′) van tenir temps d’augmentar encara més el marcador. L’equip visitant va maquillar el resultat amb dos gols al tram final.

Aquest dimecres, el Sant Andreu visita el Martinenc (20:00h).

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS