De menys a més (2-1)

El primer equip femení del Sant Andreu va perdre al camp del FC Martinenc (2-1) en el partit avançat de la darrera jornada de lliga. 

El Sant Andreu no va aconseguir un bon resultat del Guinardó en un partit on va haver-hi dues parts molt diferenciades. En la primera, l’equip no va estar còmode en cap moment i el Martinenc, molt superior, va fer dos gols abans del descans.

A la represa, l’equip quadribarrat va canviar totalment de cara. El Sant Andreu va ser millor i va arribar amb perill a la porteria contrària. Una de les ocasions va acabar amb una diana de Cristina Triay (69′), i malgrat que se’n van tenir més per a empatar el partit, la pilota no va entrar i el Sant Andreu va marxar sense cap punt del Municipal de Guinardó.

Aquest diumenge, el Sant Andreu rep La Salut al Narcís Sala (16:00h).

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS