Autocars a Salamanca: reserves exhaurides

Els dos autocars ja estan plens. Si hi ha algun interessat, pot donar les seves dades a les Oficines del Club o enviant un correu a premsa@uesantandreu.cat i l’avisaríem en cas que s’alliberés alguna plaça.

El Club ha contractat dos autocars, un de 55 places i un altre de 60 places, pel desplaçament de l’afició a Salamanca, després d’un gran esforç col·lectiu davant la manca de flota de les empreses de lloguer aquest cap de setmana.

Cal fer la reserva i el pagament en efectiu a les Oficines fins divendres a la tarda. El preu és de 70€ per persona, anada i tornada, independentment de l’edat. Caldrà donar nom i telèfon de contacte i una mateixa persona pot fer diverses reserves, deixant-les pagades.

  • Hora de sortida: dissabte 3 de juny a les 23:00h (cal arribar amb antelació a les 22:45h)
  • Lloc de sortida: carrer Pare Manyanet, davant de la porta de l’aparcament del Narcís Sala

L’arribada a Salamanca serà al matí de diumenge 4 de juny. El partit es disputarà a les 18:00h a l’estadi Helmántico, situat fora de la ciutat. Hi ha opció d’arribar amb transport públic des del centre de la ciutat.

La tornada cap a Sant Andreu de Palomar serà des de l’estadi Helmántico un cop acabi el partit el diumenge.

Entrades anticipades: tenen un cost de 10€, excepte els nens/es fins a 10 anys, inclosos, que podran entrar de franc. Poden comprar-se fins divendres a les Oficines. A l’Helmántico també es vendran entrades el dia del partit al sector del Sant Andreu, per 15€.

Horari Oficines: de dilluns a divendres, 09:30-12:30 i 17:00-20:00.

Opci´ó de viatge en tren: límit 31 de maig a les 15:00h

Cal contactar directament amb l’agència Viajes ATP al seu correu electrònic o per telèfon, que podeu consultar a continuació juntament amb tota la informació.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS