La final del PlayOff també es juga a Sant Andreu!

Des de la UE Sant Andreu volem que el partit decisiu davant el Salamanca també es vegi per tot el Poble. És per això que animem a tots els bars, restaurants i entitats de Sant Andreu a oferir la final per televisió i promocionar que tot el Poble es bolqui amb el Club.

S’ha contactat amb Els Catalanistes, però no serà possible fer-ho al seu local com en anterior ocasions a causa de la programació anterior d’un concert la mateixa tarda de diumenge.

De moment, el Bar Versalles (situat al Carrer Gran de Sant Andreu, 255) ja ha confirmat que es podrà veure el partit al seu establiment, i animem a tots aquells bars i restaurants a posar el partit en directe.

A continuació, la llista de bars i restaurants que han confirmat l’emissió de la final (l’anirem actualitzant a mesura que hi hagi confirmacions a premsa@uesantandreu.cat).

  • Bar Versalles: Carrer Gran de Sant Andreu, 255

D’altra banda, també animem a tot el Poble a donar color quadribarrat des d’avui fins diumenge. Penjant senyeres als balcons, banderes del Sant Andreu i lluïnt la samarreta de l’equip, especialment el dia del partit.

Fem que els jugadors i el cos tècnic notin el vostre escalf des de Salamanca!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS