Sant Andreu – Salamanca: l’assalt definitiu per l’ascens

El Sant Andreu comença l’últim assalt per l’ascens a Segona RFEF contra el Salamanca demà a les 18:00h al Narcís Sala. L’estadi quadribarrat viurà el partit d’anada d’una final èpica.

Trenta-quatre partits després que comencés la temporada, el Sant Andreu és a només dos partits de completar l‘ascens a la Segona RFEF. El Narcís Sala viurà el partit d’anada contra el Salamanca CF UDS en una final que promet emocions fortes i èpica, amb la tornada al mític Helmántico diumenge vinent.

L’equip de Xavi Molist necessita el temple de les grans ocasions per a guanyar el primer assalt i viatjar a Salamanca amb avantatge. En aquesta eliminatòria definitiva, no compta la classificació a la lliga regular i en cas d’empat tot es decidiria en una pròrroga i una tanda de penals.

El rival

El Salamanca és un club històric, refundat fa pocs anys, amb una gran massa social. Va ser tercer al Grup VIII amb 53 punts amb un balanç de 16 victòries, 5 empats i 9 derrotes, amb 38 gols a favor i 26 gols encaixats en 30 jornades. El conjunt castellà ha eliminat el Real Ávila (2-2) i l’Atlético Astorga (4-1) en les dues primeres eliminatòries del PlayOff.

Les dues últimes temporades, ha caigut de Primera RFEF a Tercera RFEF amb dos descensos consecutius i ara és a un pas de recuperar la categoria de la Segona RFEF.

Baixes

Molist recupera Albertito després de la sanció, però té les baixes de Lamin per lesió i de Fassani per sanció. El porter del Jivenil A, Mikel Lecumberti, entra a la convocatòria.

UE SANT ANDREU – SALAMANCA CF UDS

Competició: anada de la final del PlayOff d’ascens a la Segona RFEF
Horari: diumenge 28 de maig, a les 18:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Jorge López Santos (Col·legi de Tenerife), assistit per Carlos Alberto Morales Hernández (Tenerife) i Nauzet Jesús Rizo Negrín (Tenerife), amb Pedro Javier Montesdeoca García (Tenerife) com a quart àrbitre
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove (91.6 FM), La Xarxa, Betevé i televisions locals

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS