Tot per decidir a Salamanca (1-1)

El Sant Andreu ha empatat contra el Salamanca al Narcís Sala en l’anada de la final del PlayOff d’ascens a Segona RFEF. Un golàs de Carreón a la primera part ha obert la final, però Marco Tulio ha igualat abans del descans i tot es decidirà a l’Helmántico.

En un ambient de gala al Narcís Sala, el Sant Andreu ha sortit endollat al terreny de joc i ha imposat el seu ritme a un Salamanca dubitatiu en els primers compassos del partit. Hi ha hagut igualtat, però els quadribarrats tenien el domini de la pilota i cercaven la porteria contrària sense precipitar-se.

Aviat han arribat les oportunitats. Albertito ha rematat per sobre del travesser en una internada a l’àrea (18′) i pràcticament a la jugada següent Carreón ha obert la final amb un míssil imparable a l’escaire (19′). El bolivià ha rebut una passada filtrada de Pochito, que havia recuperat l’esfèrica en la pressió, ha fet el control i ha engaltat un tir potent lluny de l’abast de Jon.

L’esclat d’alegria del Narcís Sala ha esperonat els andreuencs. Arranz, amb un xut de fora l’àrea, no ha trobat la porteria (21′) i Genís Blasco, a la sortida d’un córner, no ha pogut connectar bé amb el cap al segon pal (28′). Jon ha salvat el segon gol dels catalans amb una aturada miraculosa davant un xut d’Arranz a boca de canó (34′), i en un refús a tir de falta molt tancat de Josu que gairebé enganxa el davanter figuerenc (41′).

El Salamanca ha tret el cap abans del descans. Gabri, amb un xut des de fora l’àrea, ha vorejat el gol (39′). L’empat ha arribat en l’última acció abans del descans: falta penjada a l’àrea, control de Marco Tulio i definició davant Jaime (46′).

A la represa, els castellans han igualat les forces i han tingut més la pilota, davant la pressió alta del Sant Andreu. Iker Garcia, amb un tir des de fora l’àrea, ha estat el primer a disparar (60′). Ha estat pràcticament l’únic tir en una segona meitat molt igualada i sense oportunitats clares, en què l’àrbitre ha perdonat l’expulsió a Alvarito per segona groga abans que fos substituït.

Les taules s’han mantingut fins al final i el Sant Andreu haurà de guanyar a l’Helmántico diumenge vinent per a aconseguir l’ascens a la Segona RFEF.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Jaime, Méndez, Casti, Noguera, Genís Blasco, Carreón, Iker Garcia (Cargol, 76′), Albertito (Martí Alonso, 86′), Pochito (Aparicio, 60′), Josu i Arranz (Sergi Vives, 86′).

Salamanca CF UDS (1): Jon, Miguelito, Suley, Pablo, Alvarito (David Franco, 73′), Amaro, Gabri (Peli, 86′), Benito (Mati, 68′), Víctor, Marco Tulio (Marc Padilla, 86′) i Javi Navas.

Gols: 1-0 Carreón (19′), 1-1 Marco Tulio (46′).

Àrbitre: Jorge López Santos (Col·legi de Tenerife), ha amonestat Méndez, Pochito pels locals i Marco Tulio, Alvarito i David Franco pels visitants.

Incidències: partit corresponent a l’anada de la final del PlayOff d’ascens a Segona RFEF, disputat a l’estadi Narcís Sala, davant 4.619 espectadors.

RODA DE PREMSA DE XAVI MOLIST

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS