Venda anticipada d’entrades pel partit de tornada a l’Helmántico

L’accés a l’Helmántico serà per la porta 4 a partir de les 16:00h. Les entrades anticipades es poden comprar fins divendres per 10€ i cal pagar en efectiu.

La UE Sant Andreu i el Salamanca CF UDS han acordat un preu de 10€ per les entrades al Narcís Sala i a l’Helmántico a la final del PlayOff d’ascens a Segona RFEF. S’ha acordat un paquet de 1.000 entrades per a cada afició.

Ambdós clubs també han acordat que els nens/es de deu anys, inclosos, podran entrar de franc a ambdós partits. Així mateix, el dia del partit les entrades a les taquilles d’ambdós estadis costaran 15€.

La venda d’entrades pel partit de tornada es farà entre dilluns 29 de maig i divendres 2 de juny a les Oficines en l’horari habitual (09:30h-12:30h i 17:00h-20:00h). Cal pagar en efectiu.

El partit de tornada es jugarà el diumenge 4 de juny a les 18:00h a l’Helmántico. L’afició quadribarrada estarà situada al córner entre el Fons Nord i la Preferència de l’estadi del Salamanca. L’accés serà per la porta 7 a partir de les 16:00h.

Socis residents fora de Barcelona

Els socis del Sant Andreu que resideixin fora de la ciutat o en altres indrets de Catalunya o de l’Estat espanyol podran demanar la reserva d’entrades exclusivament enviant un correu a premsa@uesantandreu.cat. Es rebrà una resposta amb indicacions concretes i diumenge dia 4, a Salamanca, es facilitaran aquestes entrades.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS