Derrota per tocar de peus a terra (3-4)

El Sant Andreu ha perdut el primer partit de la temporada al Narcís Sala contra el Cerdanyola. L’eficàcia superior dels vallesans i la manca de contundència defensiva dels quadribarrats a les àrees han marcat un partit amb set gols.

El Narcís Sala ha rebut el Sant Andreu amb confeti i amb una entrada de públic espectacular, pràcticament de partit de PlayOff, amb més de 3.000 persones a les grades. Els quadribarrats debutaven a Segona RFEF a l’estadi andreuenc, però no han pogut brindar el triomf a l’afició.

El Cerdanyola ha tingut la primera oportunitat clara de gol, en una rematada de Boris Garós a boca de canó que Jaime ha salvat amb una gran aturada (6′). El Sant Andreu ha començat a atacar l’àrea rival amb determinació, i després d’alguns acostaments Pochito s‘ha tret de la màniga un xut imparable des del vèrtex de l’àrea per enviar la pilota a l’escaire i obrir el marcador (19′).

Josu ha estat a punt de marcar el segon gol de la tarda, però la defensa ha blocat un tir des de dins l’àrea i la pilota ha fregat el pal en una altra rematada (28′). En la següent acció d’atac, els vallesans han aconseguit l’empat a la mitja hora de joc. Boris ha deixat d’esperó per a la incorporació de Max Marcet a l’àrea, que ha trobat la xarxa amb un xut ajustat al pal (30′). Abans de la mitja part, Darbra i Josu han tornat a buscar el gol, però el xut del migcampista ha sortit fora i el de l’extrem l’ha blocat el porter..

Autor: Álvaro Crous

A la represa, el Sant Andreu ha tornat a sortir endollat i ha creat perill en les primeres accions d’atac, però ha estat el Cerdanyola l’equip que, en una pilota llarga, ha aconseguit el segon gol. Carlos Martínez ha batut Jaime, que ha reclamat falta del davanter (51′).

Els quadribarrats no han abaixat els braços. En una bona combinació, Juanan ha estat a punt d’igualar de nou el marcador, però ha topat amb Álex Sánchez (54′). El porter ha evitat l’empat d’Albertito i Forgas (58′), i també ha refusat un tir de Darbra (59′).

Tot i la multitud d’ocasions, el Cerdanyola no ha perdonat en la seva quarta oportunitat i ha marcat el tercer. Barquero s’ha desmarcat dins l’àrea i ha rebut una passada filtrada de Marcet per batre Jaime (69′). Juanan ha disparat desviat i Sánchez ha enviat a córner un cop de cap de Paredes (73′) i un xut potent d’Alexis al primer pal (77′). Paredes ho ha intentat de nou amb un xut des de la frontal que ha sortit fora per poc (79′).

En el temps afegit, tres gols han convertit el partit en una bogeria. Pelegrín, a la sortida d’una falta que ha centrat Guzmán, ha escurçat la diferència amb un cop de cap(92′), però de nou Carlos Martínez ha marcat en rebre una centrada després d’un córner refusat (93′).

El Sant Andreu ha continuat lluitant i Forgas ha tornat a encendre la flama en una rematada de cap a centrada d’Alexis (97′). Encara ha tingut temps d’empatar a quatre el ‘9’ andreuenc en una rematada que Sánchez ha enviat a córner en l’última jugada del partit.

Xiulet final i derrota per tocar de peus a terra. L’afició ha agraït l’esforç i la lluita a l’equip, que a partir de dimarts començarà a preparar el derbi contra l’Europa.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (3): Jaime, Méndez, Casti, Pelegrín, Juanan (Genís, 83′), Guzmán, Darbra (Iker, 64′), Albertito (Serrano, 64′), Pochito (Alexis, 75′), Josu (Paredes, 64′) i Forgas.

Cerdanyola FC (4): Álex Sánchez, Escoruela, Guille Torres, Adri Díaz, Carlos Martínez, Max Marcet (Manu Castillo, 85′), Barquero (Joel Castillo, 85′), Jon Vega, Manchón, Boris (Richmond, 66′) i Arroyo (Pariente, 57′).

Gols: 1-0 Pochito (19′), 1-1 Max Marcet (30′), 1-2 Carlos Martínez (51′), 1-3 Barquero (69′), 2-3 Pelegrín (92′), 2-4 Carlos Martínez (94′), 3-4 Forgas (97′).

Àrbitre: Andrés Martínez Martínez (Col·legi La Rioja), ha amonestat Darbra i Genís pels locals i Arroyo, Carlos Martínez i Joel Castillo pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 2 de la Segona RFEF (Grup III), disputat a l’estadi Narcís Sala. El soci danès Alexander Liebach ha fet el servei d’honor i s’ha guardat un minut de silenci en memòria de les víctimes del terratrèmol del Marroc.

RODA DE PREMSA DE XAVI MOLIST

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS