Dijous al migdia, el sorteig de la fase estatal de la Copa RFEF

El Sant Andreu coneixerà el primer rival i el quadre complet de la Copa RFEF dijous en el sorteig de les 12:00h.

La RFEF ha anunciat que dijous a les 12:00h sortejarà en directe el quadre complet de la Copa RFEF, en la qual el Sant Andreu torna a participar aquesta temporada. Els quadribarrats han entrat directament a la fase estatal de la competició i començaran el camí als setzens de final, que es disputaran el 27 de setembre.

Serà un sorteig pur que emparellarà els equips en el quadre fins a la final. La RFEF ha fet quatre grups per un criteri de proximitat geogràfica i sortejarà també l’ordre de local o visitant dels semifinalistes i dels finalistes. En el cas del Sant Andreu, ha quedat enquadrat al B i una hipotètica semifinal seria contra un equip del quadre A.

Totes les eliminatòries es disputaran a partit únic entre els vuit equips del mateix quadre i els quatre equips semifinalistes obtindran el bitllet per disputar la Copa del Rei. L’ordre dels camps es determinarà en funció de l’extracció de les boles i segons avanci el quadre.

POSSIBLES RIVALS

Els set possibles rivals són:

 • CF Badalona Futur (Catalunya)
 • C. Lleida Esportiu (Catalunya)
 • SE Penya Independent (Illes Balears i Pitiüses)
 • CD Ibiza (final Illes Balears i Pitiüses)
 • SD Ejea (Aragó)
 • AD San Juan (Navarra)
 • Peña Sport FC (Navarra)

DATES DE LA COMPETICIÓ

 • Setzens de final: 27 de setembre
 • Vuitens de final: 4 d’octubre
 • Quarts de final: 11 d’octubre
 • Semifinals: 25 d’octubre
 • Final: 22 de novembre

Fotografia: RFEF

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS