El Lleida Esportiu, rival als setzens de final de la Copa RFEF

El Lleida Esportiu serà el rival de la UE Sant Andreu als setzens de final de la Copa RFEF. L’eliminatòria, a partit únic, es disputarà el dimecres 27 de setembre al Narcís Sala, amb horari encara per confirmar.

El Lleida Esportiu és un equip que competeix a la Segona RFEF, al mateix grup que els quadribarrats. L’equip lleidatà, de moment, ha guanyat els dos partits que ha disputat.

En cas de classificar-se, el Sant Andreu disputaria els vuitens de final davant el guanyador de l’Ejea – Peña Sport. El partit es disputaria el 4 d’octubre, i uns hipotètics quarts de final, el dia 11 del mateix mes. Si l’equip quadribarrat arriba a les semifinals, obtindria el bitllet per a disputar la Copa del Rei.

La semifinal es disputaria, a domicili, contra el guanyador del grup A. La final, també seria a domicili.

Fotografia: RFEF

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS