El Sant Andreu – Lleida Esportiu es jugarà dimecres 27 a les 20:00h i els socis podran accedir al Narcís Sala amb el carnet

Els socis de la UE Sant Andreu podran accedir al Narcís Sala amb el seu carnet. Ambdós clubs han acordat un preu de 10€ pels tres partits que jugaran durant aquesta temporada.

El Sant Andreu rebrà el Lleida Esportiu dimecres 27 de setembre a les 20:00h al Narcís Sala. Es tracta de la primera eliminatòria de la Copa RFEF i malgrat que aquesta competició no entra a l’abonament de la temporada, el Club ha decidit de fer una excepció i permetre l’entrada dels socis amb el carnet.

A més, el Sant Andreu i el Lleida Esportiu han acordat que els socis d’ambdós clubs puguin accedir al Narcís Sala i al Camp d’Esports pagant 10€, tan en aquest partit de Copa RFEF com en els dos partits de Segona RFEF d’aquesta temporada. Els menors de 10 anys podran accedir a l’estadi sense entrada, acompanyats d’un adult.

L’afició del Lleida Esportiu se situarà al Gol Sud del Narcís Sala. L’accés serà per la porta 7, al carrer Virgili. Hi haurà accés als lavabos i al bar.

També s’habilitarà els pròxims dies la venda d’entrades anticipades per internet, inclosa per l’afició del Lleida Esportiu. Recordem que els socis del Sant Andreu poden comprar una entrada amb descompte fins 48h abans que es disputi el partit.

Les portes del Narcís Sala obriran a les 19:00h, així com les taquilles per la venda d’entrades el dia de partit.

Preus de taquilla

  • Gol Nord: 10€
  • General: 15€
  • Tribuna: 20€
  • Menors de 10 anys: de franc

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS