Europa – Sant Andreu: un derbi matiner

El Sant Andreu visita l’Europa demà a les 18:00h al Nou Sardenya en un derbi matiner a la lliga. Ambdós clubs tornen a trobar-se, enguany a la Segona RFEF, amb el mateix objectiu: consolidar-se a la nova categoria.

És el partit que tothom espera d’ençà que va publicar-se el calendari de la Segona RFEF. El derbi entre el Sant Andreu i l’Europa arriba aviat, en un inici de lliga en què ambdós equips volen consolidar-se a la nova categoria. La marea quadribarrada acompanyarà el Sant Andreu al Nou Sardenya en un nou desplaçament multitudinari.

La temporada passada, graciencs i andreuencs van jugar-se el títol i l’ascens directe fins a l’última jornada en una lliga molt competida a Tercera. En el derbi del Nou Sardenya, l’Europa va imposar-se amb un marcador contundent (3-0) i en el del Narcís Sala es va registrar un empat (1-1) amb polèmica arbitral, provocacions, agressions al final del derbi.

Una imatge que ningú no vol repetir i, en aquest sentit, aquesta setmana ambdós clubs han fet una crida a l’esportivitat de jugadors, tècnics i aficionats de cara als dos derbis d’aquesta temporada independentment del resultat, les polèmiques i accions pròpies del normal desenvolupament del partit.

El rival

L’Europa ha tingut un inici de lliga similar al Sant Andreu quant a resultats. Victòria en la primera jornada i derrota en la segona. Respecte de la temporada passada, és un equip amb continuïtat que s’ha reforçat amb migcampistes com Bermu, Carbonell o Àlex Pla i davanters com Eslava o Servetti.

En la pretemporada, el Sant Andreu va derrotar l’Europa per la mínima a la semifinal del Torneig d’Històrics amb un gol de Forgas que permetia que els quadribarrats disputessin i guanyessin la final del torneig al Nou Sardenya.

Baixes

Tota la plantilla està disponible per a aquest partit.

CE EUROPA – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 3 de la Segona RFEF (Grup III)
Horari: diumenge 17 de setembre, a les 18:00h
Estadi: Nou Sardenya
Arbitratge: Aleksandar Ivaylov Borisov (Col·legi Balear), assistit per Luis Miguel Díaz Soto i Jordi Verdera Escandell
Seguiment: @uesantandreu i retransmissió de ràdio al canal de Twitch, també a Ràdio Trinijove, Betevé (en streaming a Twitch) i Football Club (streaming)

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS