Un derbi per oblidar (3-0)

El Sant Andreu ha perdut contra l’Europa al Nou Sardenya en un mal partit dels quadribarrats. Tot i un bon inici, l’equip no s’ha sabut sobreposar a cada gol del rival i ha caigut amb el mateix marcador que la temporada passada.

El derbi matiner d’aquesta temporada entre el Sant Andreu i l’Europa ha acabat igual que la temporada passada. Un 3-0 favorable als graciencs en un mal partit dels andreuencs, que pràcticament han anat a remolc del rival durant tot el partit.

L’ambient espectacular de la graderia del Nou Sardenya, amb un ple amb 3.800 persones i un nou desplaçament multitudinari de l’afició quadribarrada, ha precedit un derbi que ha començat igualat. Un cop de cap d’Albertito (4′) i una oportunitat de Forgas (21′) podrien haver avançat el Sant Andreu.

Tanmateix, l’Europa s’ha mostrat més contundent. En la seva primera arribada clara, Jaime ha refusat un cop de cap d’Aliaga i Mario ha engaltat un xut creuat imparable en el refús (29′). El gol ha afectat els andreuencs, que no s’han sabut sobreposar el quart d’hora restant abans del descans. Adri Gené i Àlex Pla han provat d’ampliar la renda local, sense encert.

A la represa, el Sant Andreu ha estat millor que l’Europa i ha generat perill per a empatar el partit. Un gol anul·lat per fora de joc i una aturada de Vito a xut d’Alexis han estat dos avisos, a més d’una passada de la mort d’Albertito que no ha trobat rematador. Rondava el gol, però ha estat de nou l’Europa qui ha colpejat. Adri Gené ha rebut una passada que l’ha deixat sol per definir davant Jaime (62′).

L’última mitja hora de joc ha estat un calvari pel Sant Andreu. Incapaços de generar més perill, els andreuencs han encaixat el tercer en una mala sortida des del darrere que els escapulats han aprofitat per recuperar la pilota. Eslava ha centrat i Servetti ha anotat el tercer (70′). Un cop de cap de Genís i un tir de Guzmán ha estat l’únic balanç en els últims minuts.

Malgrat la contundència del resultat, els 600 aficionats quadribarrats no han deixat d’animar l’equip i han agraït l’esforç dels jugadors. La derrota fa mal i és la segona consecutiva, però ara toca analitzar el partit i afrontar la visita de l’Hércules diumenge vinent a les 12:00h al Narcís Sala.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

CE Europa (3): Vito, Mario, Cano, Campeny, Servetti (Albert Martí, 77′), Aliaga (Manel, 77′), Àlex Pla, Pau López (Bermu 57′), Castell (Vales, 64′), Adri Gené (Eslava, 64′) i Noel.

UE Sant Andreu (0): Jaime, Méndez, Pelegrín, Casti, Juanan (Genís, 80′), Guzmán, Darbra (Iker, 41′), Albertito (Serrano, 64′), Pochito (Alexis, 46′), Josu (Paredes, 614) i Forgas.

Gols: 1-0 Mario (29′), 2-0 Adri Gené (62′), 3-0 Servetti (70′).

Àrbitre: Aleksandar Ivaylov Borisov (Col·legi Balear), ha amonestat Campeny, Noel i Manel pels locals i Forgas, Pelegrín i Guzmán pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 3 de la Segona RFEF (Grup III), disputat a l’estadi Nou Sardenya.

RODA DE PREMSA DE XAVI MOLIST

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS