Activada la prevenda de samarretes i altres productes a la botiga digital

La UE Sant Andreu reactiva la prevenda de samarretes i altres productes de marxandatge de Meyba.

La botiga digital del Sant Andreu torna a activar-se avui mateix la prevenda de productes oficials del Club, proveïts per la marca Meyba. La data d’entrega serà entre el 4 i el 15 de desembre. Fes ja la teva compra i no et quedis sense!

ACCÉS A LA BOTIGA

A tenir en compte:

  • [RECOLLIDA] Es pot seleccionar la recollida a les oficines del Club o l’enviament a casa, i es farà per ordre de comanda.
  • [TALLES] S’han ampliat les talles de la samarreta quadribarrada fins a la 5XL a causa de les moltes peticions que s’han rebut. Respecte de productes com la jaqueta, també hi ha fins a aquesta talla, o la dessuadora fins a la 4XL.
  • [SEGONA EQUIPACIÓ]  La segona equipació en talles d’adult està en producció. Quan estigui confirmada la data d’arribada, també s’obrirà en la prevenda. S’està treballant perquè estigui també disponible abans de les festes nadalenques.
  • [DESCOMPTE] Els socis/es tenen un 15% de descompte en tots els productes (menys el lot del futbol base). Per aplicar-ho s’ha d’introduir el DNI al final del procés de compra, on posa cupó de descompte. Per qualsevol problema o error, cal contactar-nos a marketing@uesantandreu.cat.
  • [ENVIAMENTS]  De moment està activada només la prevenda a Europa. S’han rebut moltes peticions d’altres continents, com per exemple Amèrica, i s’està treballant perquè es puguin fer enviaments arreu del món tan aviat com es pugui.
  • [PROCÉS DE COMPRA] Hi ha alguns textos a la botiga sobre les entregues que encara surten amb dates antigues, així com el correu electrònic on es rep de confirmació de la compra. Els errors quedaran resolts dilluns.

El Club vol recordar que tenia un contracte vigent amb un altre proveïdor tècnic fins al 30 de juny, i que aquest contracte no permetia signar-ne un de nou amb una altra marca fins al juliol. El Sant Andreu va tancar un acord amb Meyba en aquell moment i va treballar conjuntament amb el nou proveïdor per a accelerar al màxim tota la producció de roba, atès que hi havia poc marge de temps i les dates estiuenques complicaven la producció i transport de la nova roba.

En temps rècord, Meyba va servir impecablement tota la roba del primer equip. Pel que fa al futbol base, va haver-hi un endarreriment en algunes peces, sobretot d’una talla en concret, a causa d’un incident de l’empresa de transport.

El Club vol agrair a Meyba l’esforç que ha fet en tot moment i el servei personalitzat al Narcís Sala, amb personal de l’empresa dedicat a aquest projecte a les oficines del Club que ha treballat intensament per donar el millor servei possible, sent conscients que en el sector tèxtil s’ha de treballar amb molts mesos d’antelació i hi ha hagut els condicionants comentats anteriorment.

Quant als productes per l’afició, en el llançament es va fer una comanda molt gran, superior fins i tot a alguns equips de Segona A, però es van desbordar totes les previsions. La primera equipació ha sigut un èxit sense precedents i s’han produït vendes per tota Catalunya, Espanya i Europa. En el moment que es van esgotar, es va posar en marxa aquesta nova remesa, però la producció i transport ha trigat aquest temps.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS