Nàstic de Tarragona – Sant Andreu: prova de nivell a Tarragona

El Juvenil A del Sant Andreu juga demà (16:00h) al camp del Nàstic de Tarragona, un equip de la zona alta de la classificació i aspirant a l’ascens a Divisió d’Honor.

Partit de molt nivell pel Sant Andreu. Després de l’agònic empat davant el Nàstic Manresa, el líder, els andreuencs disputen un altre partit complicat al camp del Nàstic de Tarragona. El Sant Andreu és sisè amb 17 punts, instal·lat ja a la zona alta de la classificació i amb l’aspiració de continuar escalant posicions.

Els quadribarrats, però, en volen més i guanyar al camp d’un dels rivals més complicats de la categoria suposaria donar un cop sobre la taula. Els tarragonins són clars candidats a l’ascens després de baixar de Divisió d’Honor la temporada passada.

És el segon partit d’un ‘tourmalet’ que acabarà la setmana que ve, al Narcís Sala contra el Barça.

Fotografia: David Lecumberri

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS