Partit solidari entre veterans del Sant Andreu i del Barça

L’Agrupació Jugadors celebra el seu primer aniversari amb un partit solidari el dissabte 25 de novembre a les 12:30h al Narcís Sala. Es recolliran joguines noves i jocs de taula pels infants de la Vall d’Hebron.

Els veterans de la UE Sant Andreu tornaran a enfundar-se la quadribarrada per jugar un partit solidari contra els veterans del FC Barcelona. Serà el dissabte 25 de novembre a les 12:30h al Narcís Sala i l’entrada serà de franc.

Es farà una recollida de joguines noves i jocs de taula pels infants ingressats a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona. També és previst que hi hagi una rifa entre els assistents i que es vengui loteria de Nadal.

La convocatòria de l’Agrupació Jugadors de la UE Sant Andreu es farà pública els pròxims dies, així com la convocatòria del FC Barcelona.

Us animem a assistir a aquest partit i a col·laborar en aquesta causa solidària.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS