El Sant Andreu ha perdut a Vic contra el Badalona Futur i ha vist trencada la ratxa d’imbatibilitat de les últimes jornades. Un gol de Segura just després de la mitja part ha decantat un partit molt igualat.

Els quadribarrats han saltat a l’Hipòlit Planàs de Vic amb les idees molt clares, amb un esquema de nou amb línia de cinc darrere i superant la pressió alta del Badalona Futur. La primera part ha estat molt equilibrada i sense oportunitats clares de gol, amb el Sant Andreu tenint el partit controlat en tot moment.

L’únic perill pràcticament ha arribat a pilota aturada, amb rematades desviades d’Alexis pels andreuencs i Pedraza pels locals. Pelegrín, a la mitja hora de joc, ha reclamat un penal en una caiguda a l’àrea. El marcador no s’ha mogut abans de la mitja part.

A la represa, els locals han sortit amb una marxa més i han creat perill en els primers compassos. Jaime ha refusat un tir perillós (50′) i en l’acció d’atac següent, Segura ha avançat el seu equip amb un xut des de fora l’àrea a prop de l’escaire (52′). Valverde, sol davant Jaime, ha perdonat el segon just després (54′).

El Sant Andreu ha amenaçat tímidament, primer amb un tir alt de Josu (59′) i després amb una rematada desviada de Paredes (66′) i una altra de Serrano (72′). El Badalona Futur ha fet un pas enrere i ha cedit la pilota a l’equip de Molist, tot i mantenir una pressió alta. Martí també ho ha provat a la mitja volta, però el tir li ha sortit alt (78′).

Els quadribarrats han collat per a empatar. La més clara l’ha tinguda Albertito, en un error defensiu a l’àrea que el capità ha rematat, amb un xut massa centrat que ha blocat Ortega (81′). Martí ha picat de cap, per sobre de la porteria (84′).

La derrota trenca la ratxa d’imbatibilitat de sis jornades i deixa el Sant Andreu setè amb 16 punts, a un del playoff i quatre sobre la plaça de playout. Diumenge vinent a les 17:00h, el Lleida Esportiu visitarà el Narcís Sala.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

CF Badalona Futur (1): Ortega, Pedraza, Aleix Roig, Segura, Sergio Cortés (Isaiah, 69′), Albert Torras (Édgar, 3′), Vargas (Xiker, 86′), Peque Polo, Genar, Fornés, Valverde (Piñol, 86′) i Barrero.

UE Sant Andreu (0): Jaime, Benítez (Albertito, 46′), Méndez, Pelegrín, Casti, Juanan, Guzmán, Darbra (Iker, 73′), Alexis (Serrano, 61′), Josu i Paredes (Martí, 73′).

Gol: 1-0 Segura (52′).

Àrbitre: Alberto Gabriel Cornelles Vicente (Comitè Valencià), ha amonestat Cortés, Segura, Aleix Roig i Vargas pels locals i Paredes, Josu i Iker pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 11 de la Segona RFEF (Grup III), disputat a l’estadi Hipòlit Planàs de Vic.

RODA DE PREMSA DE XAVI MOLIST

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS