El Sant Andreu ha empatat contra el Lleida Esportiu al Narcís Sala. Després d’una primera meitat elèctrica, Serrano ha avançat els quadribarrats i Montero ha empatat pels blaus a la segona part.

Taules al Narcís Sala entre el Sant Andreu i el Lleida Esportiu, que arribava líder al partit i s’ha mantingut com a primer classificat amb el punt sumat tot i veure’s minimitzat per un gran partit de l’equip de Xavi Molist. Tanmateix, de nou la manca d’eficàcia a l’àrea contrària ha penalitzat els andreuencs, que no s’han pogut endur els tres punts.

Els quadribarrats han imprès un ritme alt al partit des de l’inici, arribant amb claredat a l’àrea d’un Lleida Esportiu replegat que gairebé no ha inquietat l’àrea local. Iñaki ha salvat el primer amb una gran aturada a tir de Serrano (13′) i Forgas ha disparat per sobre la porteria (22′). A la mitja hora, el Narcís Sala ha reclamat un penal sobre Serrano (30′).

Alexis ha tingut l’última oportunitat en un tir desviat des de fora l’àrea (31′) abans de dues arribades perilloses del conjunt lleidatà. Un tir de Montero (33′), un cop de cap de Neyder (33′) i un xut de Montero al lateral de la xarxa (43′) ha estat el balanç ofensiu dels visitants.

A la represa, el Sant Andreu ha mantingut el ritme i s’ha avançat finalment en el marcador. Josu ha fet una centrada precisa i Serrano, creuant-la de cap, ha superat Iñaki (49′). El gol ha donat empenta als quadribarrats i Pelegrín (50′) i Alexis (55′) han fregat el segon amb dos xuts des de mitja distància.

El Lleida Esportiu ha renascut del seu mal moment amb un gran gol de Montero. La pilota ha quedat al cel de l’àrea en un córner i el migcampista ha executat una gran xilena per a igualar el marcador (65′). L’empat ha frenat els andreuencs, que pràcticament no han tingut oportunitats per trencar-lo davant un rival tancat darrere.

La més clara ha estat de Forgas, en una rematada que Iñaki ha refusat sobre la línia quan mig estadi cantava gol i el pal ha repel·lit l’esfèrica (67′). El porter també ha blocat un xut de Josu (70′) i Jaime ha refusat un xut amb poc angle de Chuli al primer pal (90′). Un llarg afegit no ha servit perquè es creessin més ocasions clares de gol a cap de les dues àrees.

L’empat situa el Sant Andreu sisè amb 17 punts, a un del playoff i cinc per sobre del playout. Dissabte vinent a les 19:30h els quadribarrats visitaran el RCD Espanyol ‘B’ a la CE Dani Jarque.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Jaime, Méndez, Pelegrín, Casti, Juanan, Guzmán, Darbra (Iker, 93′), Serrano, Alexis (Albertito, 76′), Josu (Pochito, 76′) i Forgas (Paredes, 84′).

C. Lleida Esportiu (1): Iñaki, Cortijo, Neyder, Montero (Figueras, 79′), Agüero (Javi Soto, 68′), Chuli, Ton Ripoll, Rubio, Romero (Robles, 56′), Mateo i Campins.

Gols: 1-0 Serrano (49′), 1-1 Montero (65′).

Àrbitre: Thierry Torres Rodríguez (Comitè Balear), ha amonestat Josu i Paredes pels locals i Montero, Neyder, Chuli i Campins pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 12 de la Segona RFEF (Grup III), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de Jaume Darbra, avi del futbolista andreuenc Pau Darbra.

RODA DE PREMSA DE XAVI MOLIST

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS