Acord de patrocini del Sant Andreu amb Universae

La UE Sant Andreu i Universae han signat un acord de patrocini per una temporada i dues opcionals.

El Club i Universae han signat un acord de patrocini per una temporada i dues més opcionals. Universae serà present a la samarreta del Sant Andreu, concretament a la part superior al dorsal, així com a la part frontal de la samarreta dels equips del futbol base. En aquest sentit, Universae es converteix en un patrocinador principal del Club.

Universae és un Institut Superior de Formació Professional que va fundar-se el 2022 i que opera a Europa, els Estats Units i Amèrica Llatina. És una organització líder en l’àmbit de l’ensenyament superior de formació professional que ofereix una àmplia oferta de graus mitjà, superior, dobles titulacions i màster amb una modalitat d’estudi digital i a distància, amb un catàleg de mig centenar de titulacions i una clara aposta per la tecnologia.

El Club vol expressar la seva satisfacció per aquest important acord de patrocini i el seu agraïment a Universae, amb qui compartim els valors de la formació i l’ensenyament, per la confiança dipositada en la UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS