‘El futbol popular, amb la pagesia’

La UE Sant Andreu va mostrar ahir el seu suport a la pagesia catalana abans del partit davant la Nucia al Narcís Sala, i l’afició també va reivindicar-la durant el matx.

A continuació, adjuntem el manifest de suport a la pagesia que va llegir-se ahir per megafonia abans del partit entre el Sant Andreu i la Nucia a l’estadi Narcís Sala. Els futbolistes quadribarrats van mostrar la pancarta ‘El futbol popular, amb la pagesia‘.

“Avui volem mostrar el nostre suport a les reivindicacions de la pagesia del nostre país, que aquests dies s’ha mobilitzat per defensar els seus drets, amb una pancarta que diu “El futbol popular, amb la pagesia”. Els pagesos i pageses de Catalunya, de tradició mil·lenària, han estat un element vertebrador de la societat catalana al llarg dels segles i han transmès el seu coneixement i la seva estima per la terra generació rere generació. Són de vital importància per assegurar la nostra sobirania alimentària, i reclamen uns preus justos, menys traves burocràtiques i una transició verda justa. Els nostres pagesos també han estat sempre al costat del poble en els moments claus de la història del país.”

Betevé va enregistrar el moment en què els futbolistes van mostrar la pancarta.

En defensa de qui treballa la terra, suport total a la nostra pagesia‘ va ser el lema de la pancarta desplegada per Desperdicis al Gol Nord del Narcís Sala durant la disputa del partit. D’aquesta manera, l’afició també va reivindicar el sector agrari.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS