Es trenca la ratxa (1-2)

El Juvenil A del Sant Andreu va perdre davant l’APA Poble Sec (1-2) i encaixa la primera derrota de l’any.

A la primera meitat, l’equip no va estar fi. En tot moment es va trobar incòmode sobre el terreny de joc, sense acabar de trenar jugades per a generar perill. En general, un partit molt travat que es va començar a decantar pel bàndol visitant tot just abans del descans.

En una falta evitable a la frontal de l’àrea, un error defensiu va permetre al jugador de Poble Sec rematar sol dins l’àrea i fer el 0 a 1.

A la represa, el Sant Andreu va millorar i va fer canvis per a anar a buscar el partit. De fet, Franco, al minut 70, va empatar el duel. Els quadribarrats, bolcats en atac per a donar-li la volta al marcador, van acabar rebent el segon dels rivals en un contraatac.

Amb aquesta derrota, el Sant Andreu es manté setè amb 27 punts. Aquest cap de setmana s’atura la lliga.

Fotografia: David Lecumberri

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS