Hèrcules – Sant Andreu: un envit majúscul

El Sant Andreu viatja a Alacant per enfrontar-se demà a les 18:00h a l’Hèrcules a l’estadi José Rico Pérez. Uns 200 andreuencs acompanyaran els quadribarrats per intentar tornar amb els tres punts.

Un duel entre el Sant Andreu i l’Hèrcules al José Rico Pérez transporta els socis més veterans a l’època en què ambdós conjunts s’enfrontaven a la Segona Divisió a la dècada dels setanta, o a la Segona B més recentment. En set visites, els andreuencs només ho han aconseguit una vegada a la història, l’única en què han estat capaços de marcar (2-3, la temporada 92/93).

Els quadribarrats volen capgirar les dues últimes derrotes igual que a la primera volta davant el favorit al títol, però els precedents indiquen que l’envit de guanyar a Alacant és molt difícil. L’equip de Molist, però, s’ha reforçat aquesta setmana i creix davant les adversitats.

El rival

L’Hèrcules arriba al partit en un mal moment, amb tres derrotes consecutives aquest gener que l’han allunyat del capdavant de la classificació. El conjunt valencià, màxim favorit al títol i a l’ascens directe, vol tornar a guanyar a casa i espantar els fantasmes de les últimes setmanes. En la primera volta, el Sant Andreu va superar l’Hèrcules al Narcís Sala (3-1).

Baixes

Forgas, Juanan, Benítez i Josu són baixa per lesió. Óscar i Gorriti s’estrenen a la convocatòria, que es completa amb el juvenil Iker Torres.

HÉRCULES D’ALACANT CF – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 21 de la Segona RFEF (Grup III)
Horari: diumenge 4 de febrer, a les 18:00h
Estadi: José Rico Pérez
Arbitratge: Alejandro Clemente Ortuño (Comitè Murcià), assistit per Pedro Campoy Candela i Jesús Izquierdo García
Entrades: 10€ socis Sant Andreu
Seguiment: @uesantandreu i retransmissió de ràdio al canal de Twitch, també a Ràdio Trinijove (91.6 FM), Betevé (Twitch) i FootballClub (streaming)

Fotografia: Núria Albalate – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS