L’Hèrcules guanya el pols al Sant Andreu (3-1)

El Sant Andreu ha perdut contra l’Hèrcules al Rico Pérez. Els quadribarrats no s’han pogut sobreposar al gol inicial dels valencians malgrat l’empenta de 200 andreuencs des de la grada.

Escenari de luxe pel partit entre l’Hèrcules i el Sant Andreu. L’estadi José Rico Pérez, amb 7.500 espectadors, entre els quals 200 andreuencs desplaçats, rebia un partidàs entre dos conjunts de la zona alta en mala dinàmica, i ambdós equips han fet honor a la classificació.

El partit ha començat amb mal peu pel Sant Andreu. Una falta lateral llunyana ha acabat en gol de Juanmi, que ha superat Jaime amb una rematada bombejada (6′). El gol no ha desencaixat els quadribarrats, que han desplegat el seu joc i han tingut molts minuts de domini. La sortida del Sant Andreu superava la pressió de l’Hèrcules i generava perill a l’àrea.

Albertito, de cap, ha estat a punt d’empatar (12′), així com Alexis en un llançament de falta que Abad ha enviat a córner (19′). El porter de l’Hèrcules ha sostingut el seu equip en els millors moments del Sant Andreu, refusant una centrada d’Albertito abans que la rematés Serrano (25′) i blocant un tir de l’extrem (35′). Abans del descans, una centrada que ha rebotat i s’ha enverinat ha estat a punt d’igualar el marcador.

La primera part s’ha acabat sense un dominador clar del partit, però l’avantatge ha donat tranquil·litat al conjunt valencià. A la represa, primeres accions de protagonisme pels porters. Jaime ha rebutjat un xut potent (50′) i Abad s’ha estirat per evitar de nou l’empat en un xut d’Alexis a l’escaire (54′). De falta, l’Hèrcules ha fregat el segon (60′).

El partit ha quedat sentenciat poc després amb dos gols consecutius dels locals. Mendes ha arrencat per banda dreta en un contracop, ha superat la defensa amb velocitat i ha batut Jaime en l’u contra u (62′). Pràcticament en la jugada d’atac posterior, De la Nava ha anotat el tercer amb un cop de cap (65′).

Tot i la contundència de l’Hèrcules a l’àrea, el Sant Andreu no ha abaixat els braços. El debutant Gorriti ha obert la porta a l’esperança, rematant una centrada d’Alexis i establint el 3-1 (70′). Quedaven vint minuts i el Rico Pérez ha emmudit de cop, però l’equip alacantí ha gestionat la renda de dos gols i el cronòmetre per evitar ensurts.

Els quadribarrats ho han continuat intentant davant una defensa molt tancada, i els valencians esperaven una altra opció al contracop. Tanmateix, el marcador ja no s’ha mogut més i pràcticament no hi ha hagut intervencions dels porters.

Malgrat la derrota, el Sant Andreu continua cinquè a la classificació en posició de playoff. Diumenge vinent a les 17:00h, toca revertir la dinàmica en la visita de la Nucia al Narcís Sala.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

Hércules CF (3): Abad, Candelas, Josema, Nico Espinosa (Richie, 75′), Javi Moreno (Ketu, 66′), Miguel Marí, Samu Vázquez, Juanmi, Mendes (Coscia, 87′), Mangada i De la Nava (Diego Lorenzo, 87′).

UE Sant Andreu (1): Jaime, Méndez, Pelegrín, Casti, Genís, Guzmán, Iker (Dabrra, 67′), Albertito (Gorriti, 53′), Serrano (Óscar, 67′), Alexis (Iker Torres, 83′) i Oliva (Paredes, 83′).

Gols: 1-0 Juanmi (6′), 2-0 Mendes (63′), 3-0 De la Nava (65′), 3-1 Gorriti (70′).

Àrbitre: Alejandro Clemente Ortuño (Comitè Murcià), ha amonestat De la Nava, Mendes i Coscia pels locals i Oliva, Iker i Gorriti pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 21 de la Segona RFEF (Grup III), disputat a l’estadi José Rico Pérez.

RODA DE PREMSA DE XAVI MOLIST

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS