Luis Martínez de Quel reforça la defensa del Sant Andreu

El Sant Andreu incorpora Luis Martínez de Quel, defensa central procedent del CD Calahorra, fins a final de temporada.

Quart reforç del Sant Andreu aquest hivern. Luis Martínez de Quel (Arnedo, 1993) arriba el Narcís Sala i cobreix la fitxa que va deixar lliure Pau Rosales. El central, agent lliure, procedeix del CD Calahorra i jugarà com a quadribarrat fins a final de curs.

Martínez de Quel és un central alt (1,88), contundent en els duels i al cos a cosa, a més de ser potent en el joc aeri. Un futbolista experimentat amb una dilatada trajectòria que reforça la línia defensiva.

Ha jugat la major part de la seva carrera a Segona B i Primera RFEF, en equips com el Pontevendra, el Betis ‘B’, el Villanovense o l’Écija. Aquest primer tram de temporada l’ha jugat al CD Calahorra, de Segona Federació, abans de rescindir contracte i quedar lliure.

Benvingut, Luis!

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS