Restriccions d’aigua a causa de la sequera

La UE Sant Andreu informa de les restriccions adoptades sobre l’ús d’aigua en el marc de la fase d’emergència a causa de la sequera.

L’entrada de Catalunya en la fase d’emergència a causa de la greu sequera que afecta el país comporta ja restriccions en l’ús de l’aigua. Des de la UE Sant Andreu fem una crida a contribuir a la reducció del consum d’aigua en tots els àmbits i a fer-ne un ús responsable.

D’acord amb les mesures preses per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona ha comunicat a la UE Sant Andreu que queda restringit l’ús d’aigua a les dutxes entre dilluns i divendres, tant al Narcís Sala com al Municipal AISS. Aquesta mesura afecta la totalitat del futbol base i també el primer equip. Durant el cap de setmana, sí que es podran fer servir en els partits federats.

Aquesta mesura serà vigent mentre les autoritats pertinents no decretin la fi de la fase d’emergència a causa de la sequera.

Així mateix, el reg d’ambdós camps també serà limitat d’acord amb la normativa vigent.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS