Triomf plàcid del Sant Andreu (4-1)

El Sant Andreu ha derrotat la Nucia al Narcís Sala i s’ha retrobat amb la victòria després de tres jornades. Oliva, Serrano, Alexis i Óscar han estat els golejadors quadribarrats.

L’equip de Xavi Molist ha fet un pas endavant aquesta tarda al Narcís Sala, amb 2.345 espectadors, i ha tornat a guanyar per allunyar-se de la zona baixa i consolidar-se a la cinquena plaça. El tècnic andreuenc ha sacsejat l’equip amb un sistema diferent i diversos canvis, entre els quals el porter, i l’aposta ha resultat guanyadora.

El Sant Andreu s’ha mostrat sòlid en tot moment davant la Nucia, un rival amb urgències que s’ha desfet encaixant dos gols en quatre minuts i amb l’expulsió per doble groga de Dasquet (37′). Tanmateix, el conjunt valencià ha tingut una ocasió clara per avançar-se quan Nil, amb la punta dels dits, ha desviat un tir creuat de Monterde (8′).

Els quadribarrats han amenaçat a pilota aturada i Iker ha estat a punt d’aprofitar-ho (22′), abans que el Sant Andreu reclamés un penal per possibles mans (26′). La primera ocasió clara ha estat per a Gerard Oliva, que s’ha estrenat rematant una falta centrada per Darbra al segon pal (36′).

Sense donar treva, Pelegrín ha vist el desmarcatge de Sergi Serrano i ha fet una passada precisa que Serrano ha aprofitat per driblar el porter i anotar el segon (39′). Amb el segon gol local i un rival en inferioritat numèrica, Alexis ha fregat el tercer amb un xut amb rosca a l’escaire que Rodri Gea ha refusat en l’últim moment (42′).

Alexis, però, volia marcar un gol i no s’ha aturat. A la represa, Darbra ha servit una passada dins l’àrea a Alexis, que ha fet el control, ha superat el defensor amb una ruleta i ha enviat el xut al fons de la xarxa (49′). Un gran gol per completar un partit superlatiu de l’extrem, que avui ha jugat amb plena llibertat a la zona d’atac.

Nil ha mantingut la porteria a zero desviant un xut de Juan Delgado des de la frontal (58′) en la tímida reacció valenciana. El Sant Andreu podria haver ampliat la renda amb un tir fantàstic d’Albertito que s’ha estavellat al travesser (62′) i un u contra u de Serrano amb Rodri Gea ben resolt pel porter visitant (68′). Tampoc ha encertat Paredes, que ha topat amb un defensor en el seu intent (72′).

La Nucia ha marcat el gol de l’honor en una de les poques arribades a l’àrea, amb una centrada d’Acosta que Robles, de cap, ha rematat lluny de l’abast de Nil (77′). Poc després, el Sant Andreu ha tancat el marcador en un servei llarg de Pelegrín. Paredes ha guanyat el salt i Óscar Romero s’ha estrenat també tocant en última instància el refús defensiu (80′).

Abans del xiulet final, el juvenil Iker Torres s’ha estat a punt d’afegir a la golejada en una centrada d’Albertito que ha rematat a boca de canó, davant una gran intervenció de Rodri Gea (90′). Óscar, a l’afegit, encara ha tingut una altra oportunitat en un xut creuat.

La victòria trenca la mala ratxa i situa el Sant Andreu amb 35 punts, en cinquena posició i tres punts de marge sobre el sisè i nou sobre el descens. Diumenge vinent, a les 17:00h, els quadribarrats visitaran el Terrassa FC.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (4): Nil, Méndez, Pelegrín, Vives, Casti, Serrano (Óscar, 74′), Guzmán (Iker Torres, 74′), Iker (Albertito, 57′), Darbra, Alexis (Gorriti, 57′) i Oliva (Paredes, 65′).

CF La Nucía (1): Rodri Gea, Dasquet, Adri León, Eneko (Rubio, 57′), Sanz, Juan Delgado (Mario Espinosa, 65′), Alex Salto (Savall, 57′), Acosta (Robles. 46′), Monterde, David López (Borja, 46′) i Rodrigo.

Gols: 1-0 Oliva (36′), 2-0 Serrano (39′), 3-0 Alexis (49′), 3-1 Robles (77′), 4-1 Óscar (80′).

Àrbitre: Gamaliel Escobar López (Comitè de Las Palmas), ha amonestat Oliva i Pelegrín pels locals i Alex Salto, Dasquet i Robles pels visitants. Ha expulsat Dasquet (37′) per doble groga.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 22 de la Segona RFEF (Grup III), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha mostrat una pancarta de suport a la pagesia amb el lema ‘El futbol popular, amb la pagesia’.

RODA DE PREMSA DE XAVI MOLIST

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS