El Sant Andreu assalta Lleida (0-1)

El Sant Andreu ha guanyat al Camp d’Esports davant un Lleida Esportiu que ha estat superior. Un gol d’estratègia, obra de Paredes, ha donat els tres punts als quadribarrats i han permès celebrar una victòria vital.

L’equip de Xavi Molist ha resistit el xàfec durant una primera meitat en què el Lleida Esportiu ha estat superior. El conjunt lleidatà ha fregat el gol en tres oportunitats molt clares, però entre Nil, Pelegrín i el travesser han evitat que els blaus s’avancessin en el marcador. Els 200 andreuencs desplaçats no han perdut mai la fe i han encoratjat els quadribarrats en tot moment.

Nil ha evitat el gol de Chuli posant una mà duríssima en un xut ras (8′). El Lleida ha vorejat l’àrea amb constància, ha forçat córners i ha collat, però el Sant Andreu s’ha mantingut dempeus. Pelegrín s’ha disfressat de porter per refusar dues pilotes a la línia de gol, primer amb el cap i després amb la cama (34′). Abans del descans, un xut de falta de Mateo ha topat amb el travesser (38′).

Al descans, Molist ha sacsejat l’equip amb l’entrada de Serrano i Josu i el Sant Andreu ha passat a jugar amb una defensa de quatre i ha tingut possessions més llargues i ha començat a jugar amb més comoditat a camp contrari. Nil ha blocat un xut d’Agüero des de fora l’àrea (49′) i Mateo ha rematat desviat (53′).

Albertito ha tingut la primera rematada andreuenca en una bona arribada a l’àrea per banda dreta, però el xut de primeres li ha sortit desviat (62′). Josu ha provat el gol des del mig del camp i ha forçat Iñaki a enviar-la a córner (65′). En el servei de cantonada, Josu ha posat la pilota al cap de Paredes, que acaba d’entrar al camp, i el mataroní ha creuat l’esfèrica de cap i ha obert el marcador (65′).

L’última mitja hora ha estat un exercici de resistència en què els andreuencs han competit a la perfecció. Nil ha salvat l’empat en una ocasió clara de Chuli (79′). Els andreuencs no han cedit més ocasions als blaus i han celebrat una victòria de prestigi molt important en un gran estadi.

La victòria permet que el Sant Andreu escali fins a la segona posició i se situï amb 52 punts, a quatre del lideratge. Diumenge vinent a les 18:00h els quadribarrats rebran l’Espanyol B al Narcís Sala.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

C. Lleida Esportiu (0): Iñaki, Neyder, Montero (Robles, 84′), Agüero (Soto, 84′), Chuli, Ton Ripoll, Rubio (Becerra, 78′), Mateo (Cortijo, 69′), Campins, Vigáro i Quadri.

UE Sant Andreu (1): Nil, Méndez, Luis, Pelegrín, Casti (Serrano, 46′; Benítez, 86′), Genís, Guzmán, Darbra (Óscar, 74′), Albertito, Alexis (Josu, 46′) i Oliva (Paredes, 57′).

Gol: 0-1 Paredes (65′).

Àrbitre: Alfredo Ramo Andrés (Comitè d’Aragó), ha amonestat Chuli pels locals i Luis, Nil i Josu pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 29 de la Segona RFEF (Grup III), disputat al Camp d’Esports.

RODA DE PREMSA DE XAVI MOLIST

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS