Sergi Vives passarà pel quiròfan i diu adeu a la temporada

El central del Sant Andreu s’ha trencat el lligament creuat anterior i el menisc extern i estarà uns nou mesos de baixa.

Sergi Vives s’ha lesionat de gravetat. El central quadribarrat va lesionar-se en una acció fortuïta en què va notar molèsties i les proves fetes aquests dies han determinat que té trencat el lligament creuat anterior i el menisc extern del genoll dret.

Vives se sotmetrà a una operació aviat i a partir d’aquí començarà la seva recuperació, que s’estima en uns nou mesos de baixa. Diu adeu a una primera temporada a Segona RFEF en què ha tingut protagonisme en 11 partits i ha marcat el seu primer gol en aquesta categoria.

Des del Club volem enviar un missatge de suport i d’ànims al Sergi i desitjar-li una bona recuperació perquè puguem tornar-lo a veure gaudint del futbol i competint al Narcís Sala.

Fotografia: Jordi Dols

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS