Un punt de justícia (1-1)

El Sant Andreu ha empatat contra el Badalona Futur en un Narcís Sala amb més de 4.000 espectadors. Isaiah ha avançat els visitants a la primera part i Genís, a l’afegit, ha salvat un punt pels quadribarrats.

Partit molt igualat entre el Sant Andreu i el Badalona Futur en una primera part en què els visitants han tingut més possessió de la pilota i han aconseguit avançar-se a la mitja hora de joc. Isaiah ha engaltat un refús dins l’àrea per marcar el gol visitant (32′).

Els quadribarrats han gaudit d’un parell de bones ocasions, especialment una de Serrano que ha refusat Ortega (29′), mentre que Nil ha posat el peu per a evitar el segon abans del descans en una rematada a boca de canó de Peque Polo (39′). Poques arribades clares a les àrees en un partit molt disputat al mig del camp en què les defenses han anul·lat els atacs.

A la represa, els andreuencs han tingut dificultats per a crear perill a l’àrea visitant. El Badalona Futur s’ha replegat, ha cedit terreny i ha esperat la seva oportunitat al contracop, però el Sant Andreu ha controlat bé les seves sortides. Tanmateix, la solidesa visitant s’ha imposat als intents de l’equip de Xavi Molist.

La més clara ha estat un xut de Josu que ha fregat el pal (83′), abans que el Sant Andreu aconseguís el gol de l’empat en temps afegit. Josu ha centrat una falta lateral, Segura ha fet un refús i Genís, arribant al segon pal, ha posat el pit per a empatar i fer esclatar el Narcís Sala (92′). Els quadribarrats s’han llençat a buscar el segon, però ja no hi ha hagut temps.

El punt sumat manté els andreuencs quarts amb 49, a dos del Lleida Esportiu, segon classificat i pròxim rival diumenge vinent a les 19:00h al Camp d’Esports.

Fotografies: Álvaro Martin

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Nil, Méndez, Luis, Pelegrín (Albertito, 80′), Casti, Genís, Guzmán (Josu, 80′), Darbra, Serrano (Gorriti, 85′), Alexis i Oliva (Paredes, 71′).

CF Badalona Futur (1): Ortega, Pedraza, Aleix Roig (Espinola, 62′), Segura, Chema Moreno (Xiquer, 87′), Vargas, Peque Polo (Valverde, 73′), Genar Fornés, Lluís Recasens, Juan Cámara (Jaume Pascual, 62′) i Isaiah.

Gols: 0-1 Isaiah (32′), 1-1 Genís (92′).

Àrbitre: Juan Francisco Roca Robles (Comitè de Múrcia), ha amonestat Pelegrín, Darbra i Luis pels locals i Aleix Roig, Juan Cámara, Peque Polo, Segura i Lluís Recasens pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 28 de la Segona RFEF (Grup III), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de Roberto Puerto, ex-entrenador del Sant Andreu.

RODA DE PREMSA DE XAVI MOLIST

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS