Inscriu-te a les proves de Prebenjamins i Promeses, i vine al Sant Andreu – Espanyol B!

La UE Sant Andreu obre les portes del Narcís Sala per a les proves del futbol base, en les categories Prebenjamí i Promeses. Consulteu tota la informació sobre les proves.

El Club ha organitzat una segona sessió de portes obertes de la categoria Prebenjamí (nascuts el 2017 i el 2018) i Promeses (nascuts el 2019 i el 2020) de cara a la confecció d’equips de la temporada vinent. Cal portar una samarreta vermella.

INSCRIPCIONS

El diumenge 7 d’abril, i després del partit entre el Sant Andreu i l’Espanyol B, les famílies interessades en què els seus fills formin part del Sant Andreu podran venir a fer les proves amb l’equip quadribarrat, que es faran a partir de les 19:40h.

A més, cada nen tindrà una invitació per a ell i un acompanyant per a veure el Sant Andreu – Espanyol B, corresponent a la jornada 30 de la Segona Federació. El partit comença a les 18:00h i caldrà accedir per la porta 7, al carrer Virgili. Qui vingui directament a les proves, també haurà d’entrar per la porta 7 quan acabi el partit.

Per a inscriure’s a les proves, has d’omplir aquest formulari i indicar si vols venir o no al partit.

Per a qualsevol altra consulta, podeu parlar amb el Sergio, el coordinador (676 956 684) o enviar-li un correu a ssendra@uesantandreu.cat.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS